Archive for 31/03/2013

επιπλα αναμεσά μας

31/03/2013

Ακόμα και τώρα που έχουν όλα τελειώσει -ή που μόλις τώρα αρχίζουν- δεν μπορώ να εξη­γήσω τι με έπιασε τότε και αναλώθηκα σε όλες αυτές τις παρελθοντολογίες και εξιστορήσεις. Αυτός ο άντρας με έκανε συχνά να ξεχνώ τη σκοτεινή πλευρά της φύσης μου. Παρότι βρισκόμασταν απέναντι σαν εχθροί, με ένα καλοσχεδιασμένο επιπλο ανάμεσα μας, αισθανόμουν άνετα. Σαν να είχα πιάσει κουβεντούλα με τον καλύτερο μου φίλο. Ήταν εξάλλου ο καλύτερος μου φίλος, θα τολ­μούσα μάλιστα τότε -αν η τόλμη μου αυτή δεν εκληφθεί ως μετά Χριστόν προφητεία- να χαρακτηρίσω τα συναισθήματα μου α­δελφικά. Όση ώρα μιλούσα, ο άλλος έδειχνε σκεπτικός. Αν εί­χα τη δύναμη να διαβάσω το νου του και την πυρετώδη εξέλιξη των σκέψεων αυτών, θα είχα σταματήσει την άκαρπη φλυαρία, θα έ­βρισκα κάποιο τρόπο να σταματήσω τη χιονοστιβάδα που με πλη­σίαζε βουβά, αυξάνοντας λεπτό το λεπτό την ισχύ του τρομαχτι­κού της χτυπήματος. Όμως δεν ήξερα. Δεν μπορούσα να ξέρω. Το μόνο που μπορώ να ξέρω είναι ότι τα επιπλα τα αγοράζουμε από εδώ: Sanfos έχει σαλόνια, καναπέδες, κρεβάτια, τραπέζια, ότι θέλει το σύγχρονο σπίτι.

Σχεδιάζοντας μοντέρνα κουζίνα Για το σπίτι

12/03/2013

Κατά την εξέταση επανασχεδιασμού της κουζίνας  του σπιτιού υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από στυλ σε επιπλα και συσκευές για να επιλέξετε. Είναι εύκολο να χαθείτε, όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε αν θα επιλέξουν ένα παραδοσιακού στιλ κουζίνα, κάτι στυλάτο ή κάτι σύγχρονο. Για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο στυλ κουζίνας  στο σπίτι, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν. Το ένα είναι ο διαθέσιμος προϋπολογισμός και το χρονοδιάγραμμα που απαιτεί η  εργασία για να ολοκληρωθεί.
Οσοι  έχουν ένα μικρό προϋπολογισμό δεν θα είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά να ξεκινήσουν  από ένα κενό καμβά όπου η  κουζίνα τους θα δημιουργηθεί από το μηδέν. Θα είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά να κάνουν μερικές αλλαγές που δεν κοστίζουν πολλά χρήματα, αλλά και πάλι θα δούμε μεγάλη αλλαγή όταν το έργο έχει ολοκληρωθεί. Συσκευές κουζίνας θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, και ίσως το πιο ακριβό να αλλάξει σε ένα μοντέρνο στυλ. Αντικατάσταση στις πόρτες ή τα ντουλάπια και τα μέτωπα των συρταριών θα κοστίσει μόνο ένα κλάσμα του τι κοστίζει μια ολοκαίνουργια σύγχρονη κουζίνα , αλλά είναι εξίσου καλή. Με την επιλογή στυλ που να είναι απλό, τα επιπλα μπορούν να κρατηθούν αλλάζοντας μόνο τα χρώματα με επιλογή  χρωμάτων όπως μαύρο ή λευκό σε ένα γυαλιστερό φινίρισμα που πραγματικά θα κάνουν τις μονάδες να ξεχωρίζουν.koyzina1

Κάθε σύγχρονη κουζίνα πρέπει να έχει gadgets. Μια καφετιέρα, μπλέντερ, υψηλής τεχνολογίας, βραστήρα είναι όλα δημοφιλείς συσκευές πάγκου, και με τη διατήρησή τους στο ίδιο στυλ, ίσως αγοράσετε από την ίδια γκάμα προϊόντων, βοηθάνε να κρατηθεί το δωμάτιο που αναζητούν οργανωμένο. Μπορούν όλα να είναι στο ίδιο χρώμα, ακόμη και ένα φωτεινό χρώμα για να προσθέσετε μια πινελιά διασκεδαστική σε μια απλή κουζίνα. Κρατώντας όσα ταιριάζουν σημαίνει ότι είναι επίσης πιο εύκολα για το μάτι.

Εάν οι συσκευές και τα επιπλα επιλεγούν σε ένα φωτεινό χρώμα  τότε άλλα αξεσουάρ μπορούν να αγοραστούν σε κάτι ανάλογο για να ταιριάζουν. Μαγειρικά σκεύη και τα μαχαιροπίρουνα με πολύχρωμες λαβές, σερβίτσια σε ένα μοτίβο σε ανάλογο χρώμα , σουπλά και σουβέρ όλα στην ίδια χρωματική γκάμα, θα κάνουν πραγματικά τη σύγχρονη  κουζίνα να είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του σύγχρονου σπιτιού.