δείπνο στο νεο τραπέζι

Ήθελε να της πει να περάσουμε μαζί μία νεοϋρκέζικη νύχτα, αλλά το στρώμα του έμεινε άστρωτο.
Θα ανέβω να φρεσκαριστώ λίγο, ίσως αργότερα κατέβω για δείπνο στο νεο τραπέζι, διέκοψε εκείνη την αμηχανία τους κι αυτός στο βλέμμα της μπορούσε να διακρίνει αβέ­βαιες τις προσδοκίες της για το κρεβάτι του.
Πάμε για θαλασσινά στο μπαλκόνι, νόμιζε ότι το είπε, μα το άκουσε μόνο ο ίδιος, το ‘χε δει μάλ­λον κι αυτό σε site για έπιπλα : http://www.epipla-xylo.gr/
Στο ασανσέρ, μες στη σιωπή, ο ένας μετρούσε τις ανάσες του άλλου. Κοίταζαν μπροστά, δεν έριχναν μήτε μια λοξή ματιά μεταξύ τους μέσα από τους μεγάλους καθρέφτες, κάτι περίμενε ο ένας απ’ τον άλλο, όμως κανείς δεν έπαιρνε πρωτοβουλία. Όταν έφτασαν στο δέ­κατο, μόλις εκείνη γύρισε να τον καληνυχτίσει, προ­σπάθησε να της φωνάξει πάμε σε κάτι κλασικό, για δείπνο στο μπαρ ή σε ένα θέατρο, αλλά απόμεινε με το στό­μα ανοιχτό καθώς έκλειναν οι πτυσσόμενες πόρτες.
Περπατούσε στον αυτοκρατορικό διάδρομο, τρεις ο­ρόφους πιο πάνω, και ψιθύριζε υπερήφανος για την αυ­τοπειθαρχία του.
Κι όμως αμέσως μετά αποφάσισε να πάει στην Χαλκίδα να πάρει έπιπλα και ωραίους καναπέδες : http://www.sanfos.gr/epipla-chalkida

One Response to δείπνο στο νεο τραπέζι

  1. Χριστίνα Στεφανίδη says:

    Μια πολύ καλή φίλη πριν λίγο καιρό μας είχε καλέσει στο σπίτι τις στον Γέρακα, γιατί γιόρταζε ο άντρας της. Έκανε ένα υπέροχο δείπνο στο νέο τραπέζι που είχαν αγοράσει από το κατάστημα Sanfos. Αυτό το κατάστημα έχει πραγματικά πολύ ωραία τραπέζια.

Comments are closed.